Antigua!

Hej!

Som sagt de första cirka 10 dagarna var vi i San Pedro , där vi pluggade spanska, var på en fest typ med zip-lines, dvs linbana på natten över skogen och ja inte så mycket annat. .Vi han också bli riktigt magsjuka men slutligen så :)

Efter san Pedro begav vi oss till San Marcos, en annan liten by kring Atitlan sjön.  Vi körde riktiga hälsodagar med vegetariskkost, ingen alkohol/socker, övade yoga och vandrade upp för en vulkan. Vi spådde oss också av en enögd sierska.  Efter det åkte vi uppåt i landet till ett ställe som heter Lanquin. Där klättrade vi i grottor och badade i vattenfallspooler.

Nu sitter vi i Antigua och ska vara här tills vi flyger till Ecuador den 21 jan :)

Allt gott!

GUATEMALA 2012

Hej! Ja nu är jag ute på en liten resa igen eller iofs har svårt att tro att ni få som läser min blogg inte visste detta.

Vi lämnade oss ett Sverige bakom oss på nyårsafton. Jag hade lite problem med mina biljetter men det löste sig väl framme i Berlin där första bytet skulle ske. Vi han uppleva både ett eller flera epilepcianfall. Väl framme i Usa verkade tog vi planet vidare mot Guatemala City. Där vi kom att spendera nyårsnatten. Vi kom till någon "bargata" och intog varsin öl och skålade hej-villt-inte-alls. Dagen efter begav vi oss till finaste San Pedro. Detta stället blev jag helt förälskad i förra gången och det känns väldigt kul att vara tillbaka. Som jag skrev till min Ellen, springer indianerna runt knuten och har en vacker sjö i anslutning till byn. Vi pluggar en vecka nu och bor därav i en värdfamilj. Fadern i huset är konstnär och huset har därför en atelje. Jag diggar verkligen familjen. Nu ska vi strax bege oss till en liten salsa lektion som skolan erbjuder! puss och hej!

RSS 2.0